Assalamualaikum wbt~

Apa khabar semua? Apa khabar iman dan amal?
Harap-harap semuanya sihat walafiat^_~
Pasti sekarang ramai yang sibuk 'study' untuk exam yang bakal 'menyerang' kita...
Selamat menghadapi peperiksaan buat semua, moga Allah permudahkan segala urusan kalian..

Hmm..Untuk yang 'jump' ke sini dari facebook, mungkin sudah tahu tujuan iklan ini...
Namun bagi yang direct ke sini tanpa 'perantara', pasti tertanya-tanya apa yang nak dijual, apa yang nak dibeli?

 Haa..Untuk makluman semua, BAIK akan memulakan penjualan t-shirt khas untuk muslimin dan muslimat di UNPAD...


Design t-shirt yang akan dijual adalah seperti berikut:
(click untuk besarkan)

untuk muslimin:







untuk muslimat:



Cantik kan?
Harganya pun berpatutan...
Harga t-shirt:
Muslimin: 33-38rbu rp
Muslimat: 38-40rbu rp
(Harga tertakluk kepada permintaan, jadi promotelah pada kawan-kawan anda!hehe~)

Apa lagi... tempah la sekarang! ^_^
Tempahan dan sebarang persoalan boleh diajukan kepada:
Muslimin: Anuar twp08- 087821502271
Muslimat: Illyyinna fk08- 081931377106

jom beli baju baru!
=)


Wassalamualaikum~

Biro.Agama.Islam.KUBI-B.A.I.K

5 Responses so far.

  1. Syuhadah says:

    salam..
    nape xde pink??..sedihnye~..

  2. *F.Y* says:

    Salam sue..
    Xde yang pink tapi ada 2 yang ala-ala pink..hehe..
    layan~~~

    *pink is boring, purple is cool*

    lalalala~
    :P

  3. Syuhadah says:

    what??pink is boring??that`s not true ya kak fana..wat eva people said,pink is owez in my heart..sokmo cadangan ditolak if sruh wat bju kaler pink..sedih~

  4. salam~

    kalau bukan students UNPAD nak order boleh?? huhu..
    murah + cantik..nak beli..mcm mna cara?

  5. *F.Y* says:

    syuhadah- alala cik sue janganlah majuk..hehe. baju pink common sangat dah, ni kite try warna lain pulak..:)))

    relex mind- waalaikumussalam wbt..
    student mana ye?

Ahlan wa sahlan

ASSALAMUALAIKUM

"Selamat datang!" ke blog rasmi Biro Agama dan Kerohanian Kelab UMNO Bandung Indonesia; ataupun lebih mesra dikenali sebagai BAIK (Biro Agama Islam KUBI)

Di sini kami menyediakan ruangan khusus untuk rakan-rakan khususnya di UNPAD untuk mengetengahkan dan mengutarakan apa-apa kemusykilan tentang Islam di sini. Sebarang soalan bolehlah di'email'kan kepada:
baik.kubi@gmail.com

Malu bertanya, sesat jalan~

Semoga segala usaha kita diredhai Allah SWT...

Selamat membaca~

=)

Mutabaah Ibadah

  1. membaca al-Quran serta terjemahan- sekali sehari
  2. berjemaah di waktu solat - sekali sehari
  3. solat berjemaah di masjid- sekali sehari
  4. solat di awal waktu- dua kali sehari
  5. berpuasa sunat - dua kali sebulan
  6. membaca bahan bacaan berkaitan dengan ilmu agama (artikel,blog,buku)- sekali sebulan
  7. Riadah bersama rakan-rakan- dua kali sebulan
  8. Qiamullail (solat malam)- sekali sebulan
semangat yuk kawan-kawan.. mari jaga hubungan dgn Allah^_^